Infomomenten

Infovoormiddag 17 november GEANNULEERD

Beste ouders,

Leerlingen,

Gisteren bereikte ons een conceptnota van de Vlaamse Regering waarin de regels om zich in te schrijven drastisch wijzigen.

Eén van de grote doelstellingen van de infomoment is correcte informatie verschaffen m.b.t. aanmelden en inschrijven. Gezien het voorlopig karakter van de conceptnota en dus de mogelijke wijzigingen kunnen we jullie niet correct informeren.

Daarom zien we ons genoodzaakt om het infomoment uit te stellen. Mocht ons vroeger definitieve informatie bereiken zullen we via deze weg, alsook de website, actief communiceren.

We zijn ons er zeer sterk van bewust dat dit enige spanning met zich kan meebrengen en zullen er alles aan doen om zo snel als mogelijk duidelijkheid te brengen.

Kortom, het infomoment van zaterdag 17 november gaat NIET door.

Over

Leerlingen vertellen Alle getuigenissen

• Tom- Ouder

Onze zoon gaat terug graag naar school en voelt zich er begrepen. Dat heeft bovendien een positieve invloed op zijn schoolresultaten. We hebben met het hele gezin rust kunnen vinden dankzij de extra inspanningen van De Passer.

• Theodora - Leerling

In de les wordt de leerstof aangeboden op mijn tempo en ook co-teaching vind ik heel leuk. Dan zijn er twee leerkrachten in de klas waardoor ik minder lang moet wachten voordat iemand me kan helpen.